پیش بینی قیمت طلا فردا ۳۰ تیر ۱۴۰۰-راهبرد معاصر

پیش بینی قیمت طلا فردا ۳۰ تیر ۱۴۰۰

قیمت طلا و نقره در معاملات روز گذشته ایالات متحده به روند نزولی خود ادامه داد تا جایی که نقره به پایین‌ترین سطح قیمتی خود در سه ماه گذشته رسید.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۲۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 20
کد خبر: ۹۶۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر ادامه وضعیت نزولی پیش آمده در بازار فلزات گرانبها باعث شده تا روند صعودی معاملات در ابتدای هفته کمرنگ شود، همزمان قیمت نفت خام به شدت کاهش یافته و در مقابل شاخص دلار آمریکا روند افزایشی در پیش گرفته است. بر این اساس روز گذشته طلای آتی آگوست با کاهش ۹.۵۰ دلاری به قیمت ۱۸۰۵.۷۰ دلار در هر اونس و نقره آتی سپتامبر در بازار کومکس نیویورک با ۰.۵۹ دلار کاهش به قیمت ۲۵.۲۰ دلار در هر اونس معامله شد.

 

بازارهای جهانی سهام روز گذشته عمدتا روند نزولی داشتند. در ایالات متحده آمریکا هر سه شاخص اصلی افت قابل ملاحظه‌ای به ثبت رساندند. بر اساس تحلیل‌های مطرح شده، در ابتدای تابستان روند تجاری کشورها با توجه به شیوع نوع دلتای ویروس کرونا در بسیاری از کشورهای جهان و نگرانی از کاهش سرعت روند بهبود اقتصاد جهانی همزمان با افزایش تورم بر این مسئله تاثیرگذار بوده است. اقتصاددانان این شرایط را «رکود تورمی» خوانده‌اند، عنوانی که پیشتر در سال ۱۹۷۰ در میان تورم دو رقمی و اقتصاد متزلزل ایالات متحده از آن استفاده شده بود.

 

از دیدگاه فنی، روند صعودی معاملات آتی طلای آگوست از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. با این حال، برای ادامه روند صعودی، نیاز است در روزهای ابتدایی هفته، معاملات با قدرت تازه‌ای ادامه یابد. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت ۱۸۵۰ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی کامل ۱۷۷۵ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا در بالاترین سطح قیمت معاملات یکشنبه شب یعنی ۱۸۱۸ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم ۱۸۲۵ دلار در هر اونس است در حالی که سطح پشتیبانی نخست طلا در کمترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۷۹۵ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم ۱۷۹۱ دلار در هر اونس عنوان شده است.

 

قیمت سکه امامی دیروز توانست حمایت ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را حفظ کند. حفظ این حمایت در شرایطی که اونس طلا و قیمت دلار روند نزولی داشتند، برای بخشی از معامله گران به معنای سیگنال صعودی بود.

 

دیروز عصر از یک سو دلار تا محدوده ۲۴ هزار و ۴۰۰ تومانی افت کرده بود و از سوی دیگر، اونس طلا در مقطعی به زیر مرز هزار و ۸۰۰ دلاری رفت. سکه در برابر افت معنادار این دو متغیر به محدوده ۱۰ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان نرفت. این موضوع موجب شد که حباب فلز گران بهای داخلی یکبار دیگر به بالای محدوده یک درصدی برود. افزایش حباب عاملی است که انتظارات صعودی را بالاتر برد.

 

در کنار این، در همان شب گذشته، اونس طلا توانست مرز هزار و ۸۰۰ دلاری را احیا کند و دلار نیز در معاملات پشت خطی به بالای محدوده ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومانی برگشت. تغییر روند این دو متغیر می تواند احتمال برگشت سکه به زیر محدوده ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان را تا حد زیادی به طور موقت از میان ببرد. با این حال، فلز گران بهای داخلی دشوار است که به بالای محدوده ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومانی برود. در واقع تعطیلی بازار در روز سه شنبه می تواند موجب شود که حجم معاملات بسیار کاهش پیدا کند و فلز گران بهای داخلی، نوسان زیادی را به ثبت نرساند. دیشب در معاملات پشت خطی قیمت سکه توانست تا محدوده ۱۰ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان رشد کرد ولی برای افزایش بیشتر بازار نیاز به تقاضای قوی تری خواهد داشت./تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار